Yleinen

Älykkäät sähköauton latauspisteet ovat täällä

1.9.2021, joni.nyman

Sähkö- ja hybridiautojen yleistyminen asettaa monia haasteita sähköverkon kapasiteetin riittävyydelle, syöttökaapelille, sulakkeiden koolle ja tietenkin myös autojen latausasemille.

Latausaseman pitää pystyä dynaamiseen kuormanhallintaan ja rajoittamaan latausvirtaa silloin kun kiinteistön virrankulutus ylittää sallitun rajan tai sulakkeiden keston.

 

 

Tervetuloa tulevaisuuteen. zappi-latausasemat sisältävät innovaatioita ja ominaisuuksia, joita et löydä tavanomaisista latausasemista.

Aurinkosähkön ja sähkövarastojen hyödyntäminen sähkö- ja hybridiautojen lataamisessa säästää energiaa, rahaa ja luontoa. Ei sähköverkon ylikuormitusta, eikä tarpeetonta aurinkoenergian syöttöä sähköverkkoon.

zappi sisältää useita innovaatioita, jotka helpottavat asennusta, pienentävät energiankulutusta ja säästävät selvää rahaa.

Esimerkkinä langaton harvi-yksikkö, jonka avulla kuormanhallintaa ja aurinkoenergian tuotantoa varten tarvittavat virtamuuntajat voidaan asentaa langattomasti. Säästöä kaapeloinnissa ja asennuksessa.

Ajatetun latauksen ja Boost-toiminnon avulla lataustapahtuma voidaan ajoittaa halvimman sähkönhinnan tunteihin. Tämäkin ominaisuus tasapainottaa sähköverkkoa ja säästää kustannuksia.

zappi-latausasemat vievät latauksen uuteen älykkääseen aikakauteen. Tutustu ja tilaa ne Solar Factoryltä asennettuna avaimet-käteen periaatteella.

Halutessasi saat ne myös pelkkänä tavaratoimituksena ja voit asennuttaa latausaseman omalla sähköurakoitsijallasi.

Tutustu zappi-latausasemiin tästä.

Pyydä tarjous ja lisätietoja tästä.

Takaisin ylös