Yleinen

Uusi Tesvolt TS-I HV 80 sähkövarasto leikkaa huipputehoja, varastoi omaa energian tuotantoa, toimii varavoimana ja FCR-N reservimarkkinassa

1.9.2021, joni.nyman

Sähkövarasto, invertteri ja älykäs hallinta yhdessä ja samassa kompaktissa järjestelmässä.
Tesvolt TS-I HV 80 – sähkövarasto on uusi valmis ratkaisu sisältäen akuston, IPU-invertteriyksikön, tehomittarin sekä avoimen BMS-järjestelmän, joka mahdollistaa omien sovellusten suunnitteluun ja kehittämiseen Modbus-rajapinnan kautta.

Modbus-rajapintojen kautta voidaan toteuttaa mm. seuraavia älykkääseen energian hallintaan liittyviä funktioita ohjelmoitavan logiikan avulla.

  • Pätötehon säätö perustuen verkon taajuuteen (P(f)) – Fingrid reservimarkkina
  • Loistehon säätö perustuen verkon jännitteeseen (Q(u))
  • Sähköauton latauspisteiden tukeminen
  • Ajastettu lataus / purku

TESVOLT TS-I HV 80 toimii täysin automaattisesti sähköverkkoon kytkettynä On-Grid sähkövarastona, irrallaan sähköverkosta OFF-Grid ympäristössä sekä varavoimana sähkökatkojen aikana.

Tässä sähkövarastossa on integroitu 3-vaiheinen 75 kW IPU-invertteriyksikkö, joita voidaan asentaa samaan kaappiin neljä kappaletta, jolloin saavutetaan 300 kW teho. Järjestelmien rinnan kytkennällä päästään jopa 1,36 MW tehoon.

Yhden akustoyksikön kapasiteetti on 76,2 kWh ja näitä voidaan kytkeä rinnan jolloin kapasiteetti voi kasvaa jopa 2,4 MWh asti.

Tesvoltin teknisesti ainutlaatuinen patentoitu ratkaisu, Active Battery Optimizer, jakaa energiaa aktiivisesti jokaisen akkukennon välillä ja huolehtii, että akkumoduulien ja yksittäisten kennojen väliset jännitteet ovat tasaiset keskenään.

Tämä takaa sen, että energiaa varastoidaan, akustoa ladataan ja puretaan aina optimaalisesti ja huolehditaan siitä, että häviöt ovat mahdollisimman pienet.

 

 

Tesvolt käyttää akuissaan markkinoiden parasta saatavilla olevaa tekniikkaa: Samsung SDI:n litium-ioni NMC- kennoja. Kyseinen kenno tunnetaan markkinoiden turvallisimpana, kestävimpänä ja robusteimpana vaihtoehtona.

 

Ota yhteytta ja pyydä tarjous kohteeseesi

Takaisin ylös