Lataa sähkö- tai hybridiautoasi älykkäästi zappi-latausasemalla

zappi-latausasemalla lataat sähkö- tai hybridiautoasi älykkäästi ja kustannustehokkaasti. Voit käyttää latausasemaa aurinkosähkön kanssa tai ilman.
zappi sähköauton latausasemat hyödyntävät optimaalisesti itse tuottamaasi aurinko- tai tuulienergiaa ja alentavat sähkölaskuasi ja ajokustannuksia. Kuorman hallintaominaisuuden ansiosta lataustehoa rajoitetaan automaattisesti niin että pääsulakkeet eivät ylikuormitu.
zappi toimii täysin automaattisesti ja käyttää hyödykseen saatavilla olevaa aurinkoenergiaa ja sähköverkkoa. Lataustehoa valvotaan ja rajoitetaan dynaamisesti kokonaiskulutuksen mukaan. Ei turhaa ylijäämäenergian syöttöä verkkoon eikä turhaa verkosta lataamista. Lisäämällä rinnalle sonnenBatterie tai SolaX sähkövaraston, paranee kannatavuus ja tuottavuus ennestäänkin.

Pikalatausasennossa zappi toimii normaalina latausasemana.

7 kW (1- vaihe) tai 22 kW (3- vaihe) latausteho.

  • 3 lataustapaa: ECO, ECO+ ja FAST
  • Optimoi oman tuotannon käytön
  • Toimii älykkäästi yhdessä aurinko- tai tuulivoiman sekä sähkövaraston kanssa
  • Ohjelmoitava ajastin
  • Lukitus PIN-koodilla
  • LCD näyttö
  • Sisäänrakennettu vikavirtasuoja, 30 mA Type A (EN61008) ja 6 mA DC (EN62955)
  • Etäohjaus ja monitorointi erillisen hub-yksikön kautta
  • Musta tai valkoinen
  • Kiinteällä (6,5 m) tai irroitettavalla latauskaapelilla

Kolme lataustapaa: ECO, ECO + ja FAST

ECO

Lataustehoa säädetään automaattisesti oman energian tuotannon ja kiinteistön kulutuksen mukaan. Mikäli ylijäämäenergian saanti aurinkopaneeleista on pienempi kuin 1,4 kW, otetaan erotus verkosta.
Lataus jatkuu niin kauan kunnes ajoneuvon akusto on ladattu täyteen.

ECO+

Lataustehoa säädetään automaattisesti oman energian tuotannon ja kiinteistön kulutuksen mukaan.
Lataus keskeytyy, jos kiinteistön muu kulutus kasvaa ja verkosta joudutaan ottamaan energiaa lataukseen enemmän kuin asetetut rajat sallivat. Lataus jatkuu vasta kun tarpeeksi ylijäämäenergiaa on saatavilla esimerkiksi aurinkopaneeleista.

FAST

Tässä lataustavassa ajoneuvoa ladataan maksimaalisella teholla niin kauan, kunnes akku on täynnä tai lataus keskeytetään. FAST-lataustapa toimii samoin kuin mikä tahansa Mode 3 latausasema.

Boost-toiminnolla lisää joustavuutta lataukseen

ECO ja ECO + lataustavoissa on mahdollisuus käyttää Boost-toimintoa, jonka ansiosta lataus haluttuun lataustasoon tapahtuu välittömästi ja maksiminopeudella. Kätevä ominaisuutta, silloin kun halutaan nopeasti ladata lähes tyhjää akkua niin että ajoneuvo on nopeasti valmiina ajoon tarvittaessa. Kun akun haluttu minimilataustaso on saavutettu, palataan normaaliin ECO tai ECO+ lataukseen.

Voit hankkia zappi-latausaseman pelkkänä tavaratoimituksena ja asennuttaa sen itse valitsemallasi sähköasentajalla tai hankkia sen asennettuna avaimet käteen toimituksena.