Yleinen

Uusi SolaX X3-Hybrid G4 invertteri ja sähkövarasto nyt toimituksissa

29.11.2021, t v

SolaX Powerin uudet neljännen sukupolven SolaX X3-Hybrid-G4 invertterit ja sähkövarastot ovat nyt toimituksissa. Invertterissä on monia uusia ainutlaatuisia ominaisuuksia.

X3-Hybrid G4 invertteri toimii tavanomaisena aurinkopaneeli-invertterinä, joko sähköverkkoon kytkeyttynä (on-grid) tai verkosta täysin irrallaan olevana (off-grid).

Yhteen invertteriin voidaan liittää akustoa 6 – 46 kWh. Sähkövarasto toimii oman aurinkopaneelituotannon varastona – varastoi energiaa päivällä, käytä illalla ja yöllä. Invertteriin voidaan lisätä akusto myöhemmin tai olemassa olevaa akustoa voidaan laajentaa kahden vuoden ajan ensiasennuksesta.

Sähköverkon vikaantuessa akkuihin tallennettua energiaa ja aurinkopaneelituotantoa voidaan käyttää antamaan varavoimaa kiinteistön sähkölaitteille. Sähkökatkon sattuessa sähkövarasto erottautuu verkosta automaattisesti invertteriin sisäänrakennetun erotuskytkimen avulla. Katkon pituus on vain alle 10 millisekuntia.

SolaX X3-Hybrid G4 invertteri tasaa energiaa vaiheiden välillä. Erinomainen ominaisuus, silloin kun sähköverkkoyhtiä ei netota vaiheiden välillä.

Lue lisää SolaX X3-Hybrid sähkövarastosta

 

t v

Takaisin ylös