Yleinen

LUXOR TÄYSMUSTAT LASI/LASI – aurinkopaneelit, silloin kun vain paras on kyllin hyvää – takuu 30 vuotta ja erinomainen energian tuotto

1.9.2021, joni.nyman

 

Täysmustat Luxor Eco Line Lasi/Lasi-aurinkopaneelit näyttävät hyviltä ja takuuaika on markkinoiden ehdotonta huippua. Näissä paneeleissa yhdistyvät upea ulkonäky, pitkäikäisyys sekä erinomainen energian tuotanto hämärässä ja korkeassa lämpötilassa. Kaikki ominaisuuksia, jotka nostavat merkittävästi kiinteistösi arvoa.

Paneelit on varustettu etu- ja takapuolisilla lasilevyillä, jotka takaavat aurinkopaneelin erinomaisen mekaanisen kestävyyden ja paloturvallisuuden. Aurinkokennoissa on korkea hyötysuhde ja paras mahdollinen energian tuotanto myös heikossa valaistuksessa. Kaikissa paneeleissa on plus toleranssi eli todellinen teho on aina 0 – 6,498 Wp suurempi kuin paneelin nimellisteho.

Näihin huippupaneeleihin voidaan liittää myös Tigon paneelikohtaisia optimointi- turva- ja monitorointimoduuleja, joiden avulla mm. hetkellisesti varjoon joutuvat paneelit eivät heikennä koko aurinkopaneelikentän tuotantoa.

 

Paneelit valmistetaan Saksassa ja niiden tuotetakuu ja tehontuottotakuu on 30 vuotta.

 

 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous lasi/lasi-paneeleilla varustetusta aurinkosähköjärjestelmästä!

Takaisin ylös