Aurinkosähköjärjestelmä ja sähkövarasto yritykselle

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti yritykselle

Aurinkosähköjärjestelmä ja sähkövarasto yhdessä säästävät merkittävästi energiakustannuksia yritykselle. Toimitilojen ja tuotantotilojen sähkönkulutus on usein korkeimmillaan päivällä, ja erityisesti silloin kun tiloja viilennetään koneellisesti. Toisin sanoen aurinkosähköjärjestelmän tuottama sähkö saadaan useimmiten parhaalla mahdollisella tavalla kiinteistön omaan käyttöön, jolloin tuotetusta sähköstä saadaan vastaavasti suurin taloudellinen hyöty.

Mikäli ylijäämäsähköä syntyy aurinkoenergian tuotannosta, voidaan se tallentaa sähkövarastoon ja ottaa käyttöön myöhemmin illalla tai yöllä kun aurinko ei enää paista. Tämä nostaa sähkön käytön omavaraisuusastetta entisestään.

Investointi, joka kannattaa

Aurinkosähköjärjestelmä (aurinkovoimalaitos) on investointi, joka tuottaa sähköä kymmeniä vuosia. Yrityksen kulutukseen oikein mitoitettu, suunniteltu ja toteutettu aurinkoenergiaratkaisu mahdollistaa jopa 7-10 % tuoton sijoitetulle pääomalle.

Teemme halutessanne suunnittelemaanne kohteeseen kartoituksen, johon sisältyy investoinnin kannattavuuslaskelma. Laskelma pohjautuu kunkin kohteen yksilöllisiin ominaisuuksiin sekä tilastolliseen toteutuneeseen auringon säteilydataan.

Energiatukea aurinkosähköhankkeisiin

Aurinkosähköhanke voi saada Business Finlandin energiatukea. Lue lisää energiatuesta Business Finlandin sivuilta.

Onnistunut investointi

Ota yhteyttä