Solar Factory Oy myy ja toimittaa sekä verkkoon kytkettävät on-grid – että itsenäiset off-grid aurinkopaneelijärjestelmät asennettuna ja käyttövalmiina. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia että teollisuutta, maataloutta ja toimitilakohteita.

Tahdomme auttaa asiakastamme valitsemaan kestävän ja tulevaisuuteen suuntaavan aurinkoenergiajärjestelmän tekemällä aurinkopaneelien hankinnasta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Toimitamme järjestelmät asennettuina, ollemme perillä paikallisista lupa-asioista, kommunikoimme verkkoyhtiön kanssa, opastamme käyttöön ja monitoroimme sähköntuotantoa.

Teollisuuteen, maatalaus- ja toimitilakohteisiin verkostossamme on kokeneita asiantuntijoita ja voimme suunnitella, toteuttaa ja käyttöönottaa yhdessä asiakkaan kanssa kannattavan aurinkoenergiaratkaisun.

Korkea tekninen osaaminen, oma asennustiimi ja markkinoiden parhaat tuotteet ovat tae laadusta sekä mahdollistavat kustannutehokkaan toiminnan ja näin ollen lyhyen korkean investoinnin tuottoprosentin ja lyhyen investoinnin takaisinmaksuajan asiakkaillemme.

Testitalomme ansiosta voimme esittää tuloksia, jotka pohjautuvat mitattuun toteutuneeseen aurinkopaneelijärjestelmien tuotantoon. Lisäksi seuraamme asentamiemme aurinkopaneelijärjetelmien tuotantoa.

Solar Factory on edelläkävijä uudessa teknologiassa ja mikrotuotannon trendeissä.

Solar Factory Oy:n markkinointirekisteri