Aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen

Aurinkopaneelijärjestelmä on oiva ratkaisu maatilalla. Toisaalta sähkölaitteita on paljon ja sähkönkulutus voi olla suurtakin; toisaalta aurinkopaneeleille on helpohkoa löytää tila joko katoilta tai maasta. Lisäksi aurinkopaneelijärjestelmää on mahdollista täydentää akuilla, jotka turvaavat sähkönsaantia mahdollisten sähkökatkojen aikana. Jos haet turvaa käyttökatkojen varalle, on akut mahdollista asentaa myös ilman aurinkopaneeleita.

Solar Factory hankkii aurinkopaneelijärjestelmien komponentit tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta ja myymillämme tuotteilla on pitkät takuuajat. Kun aurinkosähköjärjestelmä on mitoitettu oikein, se on taloudellisesti kannattava investointi, joka tuotaa sinulle pitkään. Kun tuotettu sähkö menee kiinteistön omaan käyttöön, voi aurinkosähköjärjestelmän kannattavuuaste olla jopa 8-10 %/vuosi.

Tiedätkö investointituista, joita maatalousyrittäjä voi hakea aurinkopaneelijärestelmää varten? Mavin tietojen mukaan (mavi.fi), parhaassa tapauksessa tuki investoinnille voi olla peräti 40 %:ia. Huomioi myös, että mikäli aurinkopaneelijärjestelmä hankitaankin kodin tarpeisiin, on kotitalousvähennys suurimmillaan 50 %:ia työn arvosta.

Ota yhteyttä