Aurinkosähkö sekä sähkövarasto kotona

Ota yhteyttä
  • Helpommin ennustettava sähkölasku
  • säästä rahaa asioihin, jotka merkitsevät sinulle enemmän
  • avaimet käteen -ratkaisu
  • pitkät takuuajat – sekä tuotteilla että asennuksella
  • Paneelirahoituksen avulla sijoitus on helposti ulottuvillasi

Aurinkopaneelijärjestelmä kotona

Sijoita uusiutuvaan energiaan ja anna auringon tehdä töitä sinulle. Aurinkopaneelijärjestelmä maksaa itsensa takaisin parhaimmillaan jo alle kymmenessä vuodessa; aurinkopaneelijärjestelmälle laskettu investoinnin vuotuinen tuottoaste asettuu usein välille 7-10 %:n. Aurinkosähköllä kotitalous voi pienentää sähöklaskuaan jopa yli neljänneksellä; samalla aurinkopaneelijärjestelmä nostaa kodin arvoa.

Lue miten aurinkosähkö toimii

Sonnen sähkövarasto

Sonnen sähkövaraston avulla voit käyttää päivällä tuottamasi sähkön silloin, kun sitä tarvitset. Markkinajohtaja Sonnen on yksi pisimpään markkinoilla olleista sähkövarastojen valmistajista ja sonnenBatterie on Euroopan myydyin ja käytetyin sähkön varastointiratkaisu. Solar Factory on Sonnenin maahantuoja sekä sertifioitu asentaja.

Lue lisää sähkövarastoista

Referenssi, Espoo

Alusta lähtien on yhteistyö Solar Factoryn kanssa toiminut todella hienosti. Kaikki toiminta on ollut ammattitaitoista hankinnasta järjestelmän käyttöönottoon asti. Myös joihinkin käyttöönoton jälkeen tulleisiin kysymyksiin on vastaus tullut riittävän nopeasti.
Voisin sanoa, että on ollut kivaa tehdä yhteistyötä ammattinsa osaavien henkilöiden kanssa.
Jouko
Ota yhteyttä

Solar Factory ja ”avaimet käteen”

Meiltä Solar Factorysta saat kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmääsi tarvitset. Optimoimme tarpeisiisi sopivan kokoisen aurinkopaneelijärjestelmän ja sähkövaraston. Tulemme ja asennamme aurinkopaneelijärjestelmän sinulle sekä teemme invertterin sekä sähkövaraston käyttöönoton ja opastamme sinua käytössä. Lisäksi autamme ja neuvomme järjestelmään liittyvissä lupa- ja tukiasioissa.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset rahoitusta, onnistuu se kanssamme. Hae Solar Factoryn kautta aurinkorahoitusta. Palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy.

Ota yhteyttä
Hae rahoitusta