Asennusvastaava sähkövarastojen ja aurinkosähköjärjestelmien asennuksiin ja myyntiin

Haluatko mukaan muuttamaan energia-alaa ja torjumaan ilmastonmuutosta? Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan uusiutuvan energian alalta osaavalle ja tulevaisuuden energiaratkaisuista kiinnostuneelle henkilölle. Haemme vakituiseen työsuhteeseen asennusvastaavaa sähkövarastojen ja aurinkosähköjärjestelmien asennuksiin sekä asennusprojektien hoitoon. Osallistuminen myynti- ja markkinointityöhön on myös mahdollista tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Solar Factory Oy on saksalaisten sonnenBatterie- ja Tesvolt-sähkövarastojen sekä aurinkosähköjärjestelmien edustaja Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. suomalaiset energiayhtiöt ja niiden asiakkaat, maatilat, teollisuus ja liikekiinteistöt. Toimialueena on pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta matkustaminen muualle Suomeen on toisinaan tarpeen asiakasprojekteista riippuen. Toimipaikkamme on Espoon Keilarannassa ja myös etätyö on mahdollista. Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön vaatimus.

Olet luonteeltasi reipas, vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tartut itsenäisesti asioihin ja olet aktiivinen kaikkiin sidosryhmiimme päin. Toivomme sinulta sähköalan tuntemista ja tietotekniikan osaamista. Tehtävään sopiva koulutus on esimerkiksi AMK-insinööri, sähkö- tai automaatioasentaja. Voit olla juuri valmistunut, piakkoin valmistumassa tai jo työelämässä kokemusta hankkinut. Eduksi katsotaan mm. S1 tai S2 sähköpätevyys, IT-osaaminen, Microsoft Word ja Excel osaaminen sekä Modbus-väylän tuntemus. Hyvä suomen kielen osaaminen ja tyydyttävän englannin kielen taito sekä ajokortti ovat vaatimuksia.

Vastaat itsenäisesti sähkövarastojen asennusprojekteista, niiden aikatauluista, logistiikasta ja yhteyksistä asiakkaisiimme sekä alihankkijoihimme. Osallistut itse asennuksiin yhdessä alihankkijoidemme sähköasentajan kanssa ja suoritat järjestelmän käyttöönoton ja dokumentoinnin. Tyypillinen yhden asennusprojektin asennuksen kesto on 1-3 työpäivää.

Koulutamme ja perehdytämme sinut järjestelmiimme ja tarvittaessa tuemme sinua asiakasprojekteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sekä myöhemmin edetä urallasi yrityksen sisällä uusiin tehtäviin kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Lähetä hakemuksen mukana CV ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 3.8.2018 mennessä, sähköpostilla osoitteeseen tapio.venalainen@solarfactory.fi. Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä on löytynyt.

Lisätietoja antaa Tapio Venäläinen, p. 0500 605 241, tapio.venalainen@solarfactory.fi, Solar Factory Oy, Keilaranta 1, 02150 Espoo, www.solarfactory.fi.