Tesvolt ja sonnenBatterie sähkövarastot kiinnostivat suurta joukkoa näyttelyvieraita vuoden 2018 sähkömessuilla Jyväskylässä. Sähkövarastot mahdollistavat esimerkiksi aurinkosähköllä tuotetun ylijäämäenergian tallentamisen akkuihin sähköverkkoon syöttämisen sijaan. Tallennettua energiaa voidaan käyttää myöhemmin silloin kun aurinko ei paista. Sähkövarastot sopivat mainiosti myös huipputehojen leikkaamiseen ja virtuaalivoimalaitosympäristöön.

Sähkömessut Jyväskylä 2018

Kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita kiinnostuksesta ja hyvistä keskusteluista ja lähetämme sovitusti lisätietoja lähiaikoina.

Mikäli et ehtinyt tutustua sähkövarastoihimme sähkömessuilla, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme niistä lisää ja teemme tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta järjestelmästä.

Sähkömessut Jyväskylä 2018