ASIAKASKUTSU

Tervetuloa Sähkö Tele Valo AV 2018 -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 7.-9.2.2018

Solar Factory Oy on tuonut Suomen markkinoille täysin uusia ratkaisuja, joiden avulla voi hallita uusiutuvan sähköntuotannon tai jonkun muun sähkölaitoksen ylijäämäsähköä. Olemme kokonaisvaltainen virtuaalivoimalaitoskomponettitoimittaja. Palvelumme kattaa alkuselvityksen, projektin ja huollon sekä etähallinnan. Tervetuloa helmikuussa Jyväskylään tutustumaan ideoihimme ja keskustelemaan kanssamme uudesta tavasta tuottaa sähköä ympäristöä ja luontoa kuormittamatta sekä mukavuudesta tai liiketoiminnan kannattavuudesta tinkimättä. Meidät löytää osastolta C2-521.

TESVOLT-TLC500

Katso lisää tapahtuman sivuilta.

Rekisteröidy jo ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, varmistat nopean sisäänpääsyn. Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi tullessasi messuille.

Rekisteröidy tästä linkistä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN OSASTOOMME C2-521

Näyttely avoinna:

  • keskiviikkona 7.2. klo 10-17
  • torstaina 8.2. klo 10-17
  • perjantaina 9.2. klo 10-16

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!