Saimme iloisen viestin tyytyväiseltä sonnenBatterie-käyttäjältä, kun hän kertoi, että hänen viimeisin sähkölaskunsa energiayhtiöltä oli ollut negatiivinen. Toisin sanoen kyseinen kiinteistö on ollut heinäkuussa kokonaan omavarainen ja tuotantoa on ollut hieman yli oman tarpeen. Kesäkuun laskukin energiasta oli ollut vain muutamia euroja.

Kohteessa on toimittamamme 5,2 kWp aurinkosähköjärjestelmä ja 6 kWh sonnenBatterie-energiavarasto, johon päiväsaikaan tallennettua aurinkoenergiaa voidaan käyttää myöhemmin illalla ja yöllä kun aurinko ei enää paista.

Myös me Solar Factory Oy:ssä olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme oikein mitoitettuja ja energiaa säästäviä ratkaisuja. Tässäkin tapauksessa kohteen mitoitus on onnistunut varsin hyvin, ei liian suuri eikä liian pieni ja kesän kulutus on katettu lähes kokonaan omalla tuotannolla.

Mitoituksemme perustuu käyttäjän tuntikohtaiseen kulutukseen ja pyrimme kattamaan kesän kulutuksen omalla tuotannolla. Näin taataan paras mahdollinen hinta- laatusuhde ja lyhin mahdollinen takaisinmaksuaika.

 

Ota yhteyttä, niin tarjoamme sinullekin energiaa ja luontoa säästävän ratkaisun.

Lisätietoja: info@solarfactory.fi ja 044 986 4190