Solar Factory Oy on valinnut myynnistä vastaavaksi johtajakseen insinööri Mikko Wikstedtin.

Wikstedt on tehnyt pitkän uran vaativien sähköteknisten ratkaisujen myynnissä Raychemin myyntipäällikkönä ja Glenairin maajohtajana. Viimeksi hän työskenteli Insinööriliiton järjestöjohtajana.

Olen erittäin tyytyväinen mahdollisuudesta tehdä työtä tulevaisuuden aurinkopaneelijärjestelmien ja energiavarastojen menestyksen eteen. Verkkoon kytkettävät aurinkopaneelijärjestelmät yhdistettynä älykkäisiin akkuihin on juuri sitä mitä taloudellisesti ja ekologisesti ajattelevat sekä puhtaaseen energiaan sijoittavat kuluttajat, yhteisöt ja sähkölaitokset tarvitsevat juuri nyt. Pääsen hyödyntämään täysimääräisesti sähköinsinöörin koulutustani ja siihen liittyviä täydentäviä opintoja Metropolia Ammattikorkeakoulussa, toteaa Mikko Wikstedt.

Olen iloinen, että olemme löytäneet Mikko Wikstedtin kaltaisen osaajan vahvistamaan Solar Factory Oy:n energiaratkaisuiden myyntiä. Kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme laadukkaan asiakaspalvelun takaamiseksi lisää kokenutta teknistä myyntivoimaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tapio Venäläinen

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Mikko Wikstedt, puh. 050 3011990

Hallituksen puheenjohtaja Tapio Venäläinen