Solar Factory Oy:n kevään aikana asentamat sonneBatterie energiavarastot/älykkäät akut ovat osoittaneet toimintansa. Ylimääräinen päivän aikana tuotettu ja varastoitu aurinkosähkö on voitu siirtää käyttöön illalla/yöllä tai siihen, kun asiakas on käyttänyt sähköä enemmän kuin aurinkopaneelit ovat tuottaneet. Laitteella on sertifioidun asennuksen ansiosta voimassa pitkä 10 vuoden/10 000 lataussyklin takuu.

Kuvassa sininen tarkoittaa kulutusta, keltainen aurinkopaneelijärjestelmän tuotantoa ja liila akun purkausta. SOC tarkoittaa akun kapasiteettia prosenteissa.

Kuvassa sininen tarkoittaa kulutusta, keltainen aurinkopaneelijärjestelmän tuotantoa ja liila akun purkausta. SOC tarkoittaa akun kapasiteettia prosenteissa.

sonnenBatterie kykenee omaksumaan kiinteistön kulutuskäyttäytymisen ja sen lisäksi sille voidaan ohjelmoida aikoja, jolloin akku voi ladata tai tyhjentyä käskystä. Smart Plugit auttavat asiakkaidemme kodin sähkön hallinnassa yhdessä sonnenBatterie kanssa.

sonnenBatterie ja seuranta

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää Euroopan parhaaksi valitusta energiavarastosta/älykkäästä akusta.