Aurinkopaneelijärjestelmät maksavat itsensä nyt takaisin nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Solar Factory Oy tuo sonnenBatterie-akut Suomeen. sonnenBatterie on kuluttajamarkkinoilla akkujen markkinajohtaja Euroopassa – ja tästä eteenpäin niitä saa myös Suomesta. Solar Factoryn ja sonnenin yhteistyön ansiosta Solar Factoryn tuotevalikoima täydentyy ja Solar Factory markkinoi akkuja ensimmäisenä Suomessa sekä kuluttajille että yrityksille. Solar Factoryn valitsema sonnenBatterie käyttää markkinoiden uusinta teknologiaa, joka auttaa käyttäjää hyödyntämään mahdollisimman suuren osan aurinkopaneelien tuottamasta energiasta. Solar Factory tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka auttavat minimoimaan sähkölaskua sekä ovat ympäristöystävällisiä.

sonnenBatterie tulee olemaan sekä tekniikasta kiinnostuneen aikaisen omaksujan lemmikki että varmatoimisuutta sekä taloudellisuutta arvostavan enemmistön tyylikäs on all-in-one-ratkaisu, joka toimii yhtäaikaisesti energiaa varastoivana akkuna, älykkäänä energiamanagerina, invertterinä ja mittauslaitteena. Luonnollisesti sonnenBatteriessa on omat Android- ja iOS-sovellukset, joilla käyttäjä voi tarkkailla aurinkopaneelijärjestelmänsä tuotantoa sekä kulutusta.

Markkinajohtajan akulla on huikea 10 000 sykliä / 10 vuotta pitkä takuu ja modulaarisen rakenteensa ansiosta se on laajennettavissa 2 kWh välein. Akun älykäs ohjelmisto analysoi sähkönkulutusta ja päättelee mlloin on optimaalista ladata akkua ja million syöttää sähköä akusta käyttöön.