Säästä rahaa ja luontoa sijoittamalla aurinkoon Solar Factory Oy:n aurinkopaneeleilla.
Kodit sekä ja tarpeet ovat yksilöllisiä ja siksi olemme laajentaneet aurinkopaneelijärjestelmien valikoimaamme. Sen lisäksi, että mitoitamme järjestelmän koon aina kotisi mukaan, on valittavanasi nyt kaksi aurinkopaneelityyppiä.

  1. Economy-tuoteryhmä:
    Aurinkopaneelijärjestelmä sinulle, joka haluat järjestelmästäsi voitollisen mahdollisimman nopeasti ja samalla arvostat kestävää kehitystä. Investoinnin arvioitu vuosituotto 6-10 %/vuosi ja takaisinmaksuaika 10–13 vuotta *.
  2. Premium-tuoteryhmä:
    Aurinkopaneelijärjestelmä sinulle, joka haluat parasta laatua ja pitkää käyttöikää sekä arvostat kestävää kehitystä. Premium-järjestelmän aurinkopaneelien käyttöikä on innovatiivisten ja vahvistettujen aurinkopaneelien ansiosta jopa yli kymmenen vuotta tavanomaisia aurinkopaneeleja pidempi, niiden tehontuotto on pitkällä aikavälillä suurempi ja näin ollen pitkällä aikavälillä Premium-järjestelmä tuottaa enemmän sähköä käyttäjälleen. Investoinnin arvioitu vuosituotto 5 %/vuosi ja takaisinmaksuaika 13-15 vuotta *.

* Järjestelmän vuosituotto ja takaisinmaksuaika ovat aina yksilöllisiä kohteelle ja esitetyt luvut perustuvat laskelmiin esimerkkikohteesta. Tarkimman arvion saat pyytämällä meiltä maksuttoman arvion aurinkopaneelien käyttömahdollisuuksesta juuri sinun kotonasi. Lue lisää esimerkistä tai ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.