Aurinkopaneelijärjestelmä ja sähkövarasto yritykselle

Ota yhteyttä

Hyödyt

  • investoinnin tuottoaste jopa 7-10 %:ia vuodessa
  • suurempi energiaomavaraisuus
  • vähemmän CO₂-päästöjä

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti yritykselle

Aurinkopaneelijärjestelmä ja sähkövarasto ovat loistava kustannussäästöjen mahdollisuus yritykselle, koska sekä toimitilojen että teollisuuden sähkönkulutus on usein korkeimmillaan päivällä, ja erityisesti kun tiloja viilennetään koneellisesti. Toisin sanoen aurinkopaneelijärjestelmän tuottama sähkö saadaan kiinteistön omaan käyttöön, jolloin tuotetusta sähköstä saadaan vastaavasti suurin taloudellinen hyöty. Lisäksi sähkövarasto eli akku on tapa nostaa sähkön käytön omavaraisuusastetta entisestään.

Investointi, joka kannattaa

Aurinkopaneelijärjestelmä (aurinkovoimalaitos) on investointi, joka tuottaa sähköä kymmeniä vuosia. Yrityksen kulutukseen oikein mitoitettu, suunniteltu ja toteutettu aurinkoenergiaratkaisu mahdollistaa jopa 7-10 % tuoton sijoitetulle pääomalle. Jokaiseen Solar Factoryn kohdekartoitukseen liittyy investoinnin kannattavuuslaskelma, joka pohjautuu kunkin kohteen yksilöllisiin ominaisuuksiin sekä tilastolliseen toteutuneeseen säteilydataan.

Energiatukea aurinkosähköhankkeisiin

Aurinkosähköhanke voi saada tukea 25 %:ia investoinnin arvosta. Energiatuen haku on siirtynyt Tekesiin vuoden 2017 alusta, haku on toistaiseksi jatkuva ja tukihakemus on tehtävä ennen investointia. Lue lisää energiatuesta Tekesin sivuilta.

Onnistunut investointi

Ota yhteyttä
Aurinkopaneelijärjestelmän toimintaperiaate
Sonnen sähkövarastot
Tesvolt sähkövarastot